home | Novosti
O nama
Voda za piće
Otpadna voda
Zahtjevi, savjeti i upute
Javna nabava
Posao i karijera
Obavijesti
Novosti
> 2017. godina
> 2016. godina
> 2015. godina
> 2014. godina
> 2013. godina
> 2012. godina
> 2011. godina
> 2010. godina
> 2009. godina
> 2008. godina
> 2007. godina
> 2006. godina
> 2005. godina
Zakoni, Pravilnici, Odluke
Info materijal
Kontakt
Najčešća pitanja i odgovori
KD ViK
Mapa weba
Korisni linkovi
Grad Rijeka
Hrvatske vode
Državna uprava za vode RH
Hrvatsko društvo za zaštitu voda
Hrvatska grupacija vodovoda i kanalizacije
European union of national associations of water suppliers and waste water services
Elektronički račun za poslovne subjekte

Rijeka, 15. siječanj 2018.

KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. Rijeka nastavlja s poslovnim trendom izdavanja elektroničkih računa umjesto papirnatih.
Nakon što smo domaćinstvima s područja riječkog prstena omogućili od siječnja 2015. godine uslugu primanja računa za vodne usluge u elektroničkom obliku putem servisa „Svi računi“, od siječnja 2018. godine omogućili smo i našim poslovnim korisnicima elektroničko izdavanje računa za sve vrste pruženih usluga putem servisa Moj-eRačun.
Ovim novitetom KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. napravilo je još jedan korak kojim nastoji pridonijeti očuvanju okoliša smanjenjem korištenja papira u svojem poslovanju te povećava digitalizaciju svojeg poslovanja.
Servis Moj-eRačun osigurat će svim našim poslovnim korisnicima sigurno, cjelovito i provjereno rješenje razmjene eRačuna. Jednostavnost korištenja, profesionalna i brza korisnička služba te široka baza korisnika, kao i činjenica da je informacijski posrednik za usluge slanja i zaprimanja eRačuna jedan od vodećih u ovom području u Hrvatskoj, razlog su odabira ovog servisa.
eRačun je elektronički dokument istovjetan papirnatom računu, dobiven poštom, a ovjeren je aplikativnim certifikatom i vremenskim žigom što ga čini pravovaljanim.

Više

Od 1. siječnja 2018. godine uvodi se cijena izlaska na interventno čišćenje septičke ili sabirne jame izvan redovnog radnog vremena

Rijeka, 29. prosinac 2017.

Od 1. prosinca 2018. godine uvodi se dodatna cijena za interventno pružanje usluge pražnjenja i odvoza otpadnih voda iz septičkih i sabirnih jama izvan redovnog radnog vremena na zahtjev korisnika.
Cijena izlaska na interventno pružanje usluge pražnjenja i odvoza otpadnih voda iz septičkih i sabirnih jama izvan redovnog radnog vremena na zahtjev korisnika iznosi 200,00 kuna po turi, odnosno 250,00 kuna po turi s obračunatim porezom na dodanu vrijednost.
Cijena je ista za sve kategorije korisnika.
Korisniku se uz navedenu cijenu izlaska i nadalje obračunava cijena usluge pražnjenja i odvoza otpadnih voda iz septičkih i sabirnih jama u iznosu od 76,00 kuna po metru kubnom crpljenog sadržaja, odnosno 85,88 kuna po metru kubnom crpljenog sadržaja s obračunatim porezom na dodanu vrijednost.
Interventno pražnjenje i odvoz otpadnih voda iz septičkih i sabirnih jama izvan redovnog radnog vremena na zahtjev korisnika obračunava se i naplaćuje po izvršenoj usluzi.

Redovno radno vrijeme pružanja usluge pražnjenja i odvoza otpadnih voda iz septičkih i sabirnih jama je od ponedjeljka do petka u vremenu od 7,30 do 15,30 sati.

Odluka o cijeni interventnog čišćenja septičke ili sabirne jame, kojom se pokrivaju troškovi prekovremenih sati djelatnika za tu vrstu usluge, donesena je 8. studenog 2017. godine i za nju 16. studenog 2017. godine dobivena suglasnost Nadzornog odbora.

Tražilica