Centrala 7:30 - 15:30      (051) 353 222
Dežurna služba 0-24      (051) 211 906
Voda i vodni resurisi Riječkog područja

Mjere prevencije širenja koronavirusa sa svrhom zaštite zdravlja naših korisnika i radnika

17.03.2020.

Od danas, 17. ožujka 2020., sveli smo izravan rad sa strankama na najmanju moguću mjeru.

U šalter sali u Upravnoj zgradi na adresi Dolac 14 u Rijeci stranke se primaju svakog radnog dana u vremenu od 8 do 12 sati uz pojačane higijensko – sanitarne mjere i ograničavanje broja osoba na blagajnama. Kontrolirani ulaz u šalter salu je organiziran s ulice Erazma Barčića, a za ostale stranke i ulaz u Upravnu zgradu kontrolira se na ulazu iz ulice Dolac.
S poslovnim strankama komuniciramo isključivo putem telefona, telefaksa ili elektroničke pošte. 

S Odlukom o mjerama smanjenja rizika širenja zaraze koronavirusa možete se upoznati na ulazima u zgradu ovog Društva na adresi Dolac 14 te je dostupna niže u dokumentima.

Sukladno preporukama i mjerama suzbijanja širenja koronavirusa odgođena su sva planirana događanja povodom obilježavanja Svjetskog dana voda, osim izložbe „Grafitima za vodu“, koju će se moći razgledati na Korzu od 18. do 25. ožujka ove godine. Izložba se neće javno otvoriti.

Sve svoje korisnike, pozivamo da se također pridržavaju preporuka te da redovito prate službene obavijesti Nacionalnog stožera civilne zaštite ( https://civilna-zastita.gov.hr , https://zdravstvo.gov.hr , https://www.hzjz.hr , https://www.koronavirus.hr ).

 

 
Korona virus