Centrala 7:30 - 15:30      (051) 353 222
Dežurna služba 0-24      (051) 211 906
Voda i vodni resurisi Riječkog područja

Najava privremenog prekida u isporuci vode dijelu korisnika u gradu Kastvu

07.09.2020.
Nakon što je uspješno tijekom prošlog tjedna izvršeno spajanje novog transportnog cjevovoda, u srijedu 9. rujna ove godine spaja se i pušta u funkciju novi opskrbni vodovodni cjevovod koji je u dužini od oko 550 metara zamijenjen u sklopu radova na sanaciji županijske ceste ŽC 5021 u naselju Žegoti u Kastvu. Upravo radovi na spajanju novog opskrbnog cjevovoda uzrokuju najavljeni prekid u isporuci voda.

Tako će se u srijedu, 9. rujna ove godine, privremeno u vremenu od 8:00 do 15:00 sati obustaviti isporuka vode dijelu korisnika u Kastvu i to u ulicama:
KAJETANA DABOVIĆA od kućnog broja 2 do 9
ŠPOROVA JAMA od kućnog broja 1 do 8
ŽEGOTI
BANI
PAVLETIĆI
KLESARIJA
GORNJI TURKI
DOLNJI TURKI
JELUŠIĆI
SELINO
KRAJEVAC od kućnog broja 1 3

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterne koja će kružiti navedenim područjem.
Molimo sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode.
Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, savjetujemo da se pusti voda da istječe dok se ne razbistri.
Popis ulica koje će ostati bez vode dostupan je na internetskim stranicama KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. (www.kdvik-rijeka.hr) te će biti dostupan i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra (www.ri-info.net).
Informacija se može dobiti i u KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. na broj telefona 211-906.

Investicija kojom se poboljšava sigurnost i kvaliteta javne vodoopskrbe, a kojom je ukupno zamijenjeno 550 metara transportnog cjevovoda profila 500 mm i isto toliko opskrbnog cjevovoda profila 250 mm, vrijedna je nešto više od 3,3 milijuna kuna (bez poreza na dodanu vrijednost).Izvođač građevinskih radova je GP Krk d.d., dok stručni nadzor nad izvođenjem radova obavlja Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Zoran Samaržija Hranilović.