Centrala 7:30 - 15:30      (051) 353 222
Dežurna služba 0-24      (051) 211 906
Voda i vodni resurisi Riječkog područja

VIK INFO – inovacija u vašem džepu

09.05.2022.
Od ponedjeljaka 9. svibnja 2022., kroz novu platformu VIK INFO stanovnici grada Rijeke i okolice imat će sve informacije o prekidima u vodoopskrbi, održavanju vodovodne mreže i ostale novosti i obavijesti na jednom mjestu.

VIK INFO platforma uključuje dinamičan prikaz lokacija na kojima će se izvoditi radovi, njihovo trajanje kao i predviđeno vrijeme ponovne uspostave vodoopskrbe.

S pristupačnim i prilagodljivim značajkama za mobilne uređaje, VIK INFO prilagođava se potrebama i životnim stilovima svojih korisnika, a posebice prati navike novih generacija poput Milenijalaca i Generacije Z koji su navikli do informacija doći brzo i lako, kroz par klikova.

Također, platforma sadrži odgovore na česta pitanja naših korisnika kako bi se skratilo vrijeme pretrage i dolaska do potrebnih informacija, a ono što će također biti zanimljivo našim korisnicima su jednostavni i korisni savjeti koje svatko može primijeniti u vlastitom domu, poput savjeta o uštedi vode ili pak smanjenju troškova.

Tu su naravno i sve važne novosti i obavijesti koje sukladno upitima i potrebama naših korisnika objavljujemo kao i poveznice na naš YouTube kanal i na e-uslugu Moj ViK.

Prelaskom na digitalne usluge ne štedimo samo naše vrijeme već sprječavamo nastanak otpada, čuvamo naše šume i vodne resurse, i smanjujemo vlastiti ugljični otisak.

VIK INFO dostupan je svima, na web adresi www.vikinfo.hr, a s obzirom da se radi o digitalnoj platformi s responzivnim dizajnom, VIK INFO koristi se jednako na kompjuterima, mobitelima i tabletima.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na našu e-mail adresu PR-Info@kdvik-rijeka.hr ili na broj telefona 051/353-209, kontakti na koje se možete javiti za sve prijedloge poboljšanja i unapređenja ove platforme.