Centrala 7:30 - 15:30      (051) 353 222
Dežurna služba 0-24      (051) 211 906
Voda i vodni resurisi Riječkog područja

AGLOMERACIJA RIJEKA: Početak radova na izgradnji javne odvodnje u ulici Marinići

17.11.2023.
Predviđeno trajanje radova je do kraja siječnja 2024. godine, a po završetku izgradnje građani će imati pristup sigurnijem i čišćem sustavu odvodnje i vodoopskrbe što će povećati kvalitetu života u zajednici, doprinijeti zaštiti ljudskog zdravlja i očuvanju okoliša.

U ulici Marinići kod kućnoj broja 164 započinju radovi na izgradnji kanalizacijskog kolektora za dionicu do kućnog broja 172, u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, grupe radova E „Izgradnja sustava odvodnje – Proširenje Viškovo“.

Izvođač radova naglašava da su moguće promjene u dinamici radova uslijed nepredvidivih vremenskih neprilika, no sve će se poduzeti kako bi se projekt dovršio u predviđenom roku.

Molimo sve stanovnike i prolaznike na navedenom području da budu oprezni i pridržavaju se sigurnosnih uputa kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje radova i sigurnost svih uključenih.

Za dodatne informacije i ažuriranja vezana uz tijek radova, pratite službene web stranice EU projekta https://aglomeracijarijeka.eu, a informacije o planiranim radovima, radovima u tijeku i izvedenim radovima pronađite na GIS web pregledniku http://euprojektigis.kdvik-rijeka.hr/geoserver/web/Default.html.

Fotogalerija