Centrala 7:30 - 15:30      (051) 353 222
Dežurna služba 0-24      (051) 211 906
Voda i vodni resurisi Riječkog područja

U Ulici Tome Strižića uspostavlja se privremena prometna regulacija

01.12.2023.
U sklopu zajedničkih radova na izgradnji toplovodnog sustava grijanja grada Rijeke, izvođenja radova na poboljšanju vodno-komunalne infrastrukture na području Aglomeracije te radova na izgradnji kružnog raskrižja, od 7. prosinca do 29. veljače 2024. Ulica Tome Strižića na dijelu od raskrižja s Ulicom Vjekoslava Dukića do raskrižja s Ulicom Kačjak zatvara se za sav promet.

Za vrijeme izvođenja radova, izvođač radova (Kvarner graditeljstvo d.o.o. i Izgradnja d.o.o.) dužan je po hitnoj intervenciji omogućiti neometani prolaz interventnih službi, osigurati povremeni opravdani pristup svim objektima unutar područja radova te osigurati pješacima siguran koridor kretanja postavom odgovarajućih ograda.

Uspostava privremene regulacije prometa za vrijeme izvođenja radova odvija se sukladno dostavljenom prometnom elaboratu obilaznog vođenja prometa za vrijeme izvođenja radova, izrađenom od tvrtke INTEA d.o.o.

Promet Ulicom Vjekoslava Dukića odvijat će se jednosmjerno u smjeru prema Ulici Tome Strižića. Promet prema destinacijama KBC Sušak i Kampus, iz smjera istočnih prilaza (Draga, Gornja Vežica), usmjeravat će se na Ulicu Ivana Matrljana koja je preregulirana u jednosmjernu u smjeru istok-zapad.

Prilaz iz Ulice Tome Strižića za objedinjeni hitni bolnički prijam na lokalitetu Sušak bit će u postojećem režimu prometa u krugu Hitne pomoći. Promet prema destinacijama KBC Sušak i Kampus iz smjera centra grada i zapada usmjerava se preko Krimeje i Trsata na Sveučilišnu aveniju.

Iz Ulice Brdo u Ulicu Zdravka Kučića uvodi se zabrana lijevog skretanja za sva vozila, osim vozila javnog gradskog prijevoza i vozila KD Čistoća.

Linija 7 gradskog prijevoza putnika promijenit će smjer kretanja ulicama Franje Belulovića i Zdravka Kučića tako da su desni skretači na privozu raskrižja Ulice Brdo, što se ne odnosi na gradsku liniju 7A te linije prigradskog prometa broj 25 i 26.

Unaprijed zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju te molimo sve građane i prolaznike na navedenom području da budu oprezni i pridržavaju se privremene prometne regulacije te sigurnosnih uputa kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje radova i sigurnost svih uključenih.

Fotogalerija