Centrala 7:30 - 15:30      (051) 353 222
Dežurna služba 0-24      (051) 211 906
Voda i vodni resurisi Riječkog područja

AGLOMERACIJA RIJEKA: započinju radovi u Trogirskoj ulici

04.01.2024.
U ponedjeljak, 8.1.2024., u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, grupe radova A, podsustava A1, započinju pripremni radovi na dionici trase sanitarnog kolektora i novog vodoopskrbnog cjevovoda u Trogirskoj ulici.

Pripremni radovi uključivat će iskolčenje trase sanitarnog kolektora i vodovoda, obilježavanje postojećih instalacija te izradu probnih šliceva.

Molimo sve stanovnike i prolaznike na navedenom području da budu oprezni i pridržavaju se privremene prometne regulacije i sigurnosnih uputa kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje radova i sigurnost svih uključenih.

Napominjemo kako će korisnici biti pravovremeno informirani o svim eventualnim izmjenama dinamike izvođenja radova kako bi bili u tijeku s napretkom projekta i kako bi svoje aktivnosti mogli planirati na vrijeme.

Dodatne informacije o 233.799.649,88 EUR vrijednom EU projektu „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, koji se u visini od 71,33 % sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije, dostupne su na internetskoj stranici projekta https://aglomeracijarijeka.eu, a informacije o planiranim radovima, radovima u tijeku i izvedenim radovima građani mogu pronaći na GIS web pregledniku http://euprojektigis.kdvik-rijeka.hr/geoserver/web/Default.html.

Fotogalerija