Centrala 7:30 - 15:30      (051) 353 222
Dežurna služba 0-24      (051) 211 906
Voda i vodni resurisi Riječkog područja

Poznati su pobjednici FOTO natječaja "Voda za mir"

22.03.2024.
S velikim zadovoljstvom objavljujemo rezultate našeg foto natječaja pod temom "Voda za mir", održanog povodom Svjetskog dana voda. Ovaj natječaj privukao je brojne talentirane fotografe koji su svojim objektivima uspjeli uhvatiti esenciju ovog dragocjenog resursa, ističući njegovu vitalnu važnost i ljepotu.

Isključivo glasovima publike (FB "like") odabrano je deset fotografija koje su se istaknule svojom originalnošću, tehničkom kvalitetom i emotivnim prikazom teme.

Donosimo popis dobitnika Foto natječaja KD ViK Rijeka na temu "Voda za mir":

1. Staša Sobolevski
2. Darija Ružić
3. Sonja Cvitković
4. Vanja Pastuhović
5. Elza Sirnik
6. Boris Rošić i Marica Čargonja
7. Goran Grudić
8. Janja Puhovac
9. Toni Matuslović
10. Aleksandar Tomulić

Čestitamo svim dobitnicima!

Vaša djela su primjer kako umjetnost može poslužiti kao moćno sredstvo za podizanje svijesti o očuvanju vode, našeg najvažnijeg prirodnog resursa. Zahvaljujemo svim sudionicima koji su podijelili svoje prekrasne fotografije i pomogli u širenju važne poruke o potrebi zaštite i očuvanja vode.

Dobitnici mogu preuzeti svoje nagradne pakete na porti zgrade Vodovoda i kanalizacije Rijeka, smještene na adresi Dolac 14, počevši od utorka, 26. ožujka. Nagrade će biti dostupne za preuzimanje svakim radnim danom od 8 do 16 sati, uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

Ovaj natječaj bio je prilika ne samo za slavljenje umjetničkog izražaja nego i za podsjećanje na ključnu ulogu koju voda ima u našim životima i neophodnost njezina očuvanja za buduće generacije. Zahvalni smo svima koji su sudjelovali i doprinijeli uspjehu ovog događaja.

Nadamo se da će ovi inspirativni radovi potaknuti još veću svijest i akciju u borbi za očuvanje vode. Do sljedećeg natječaja, pozivamo sve da nastave cijeniti i štititi našu riječku vodu. 

Povezani dokumenti