Centrala 7:30 - 15:30      (051) 353 222
Dežurna služba 0-24      (051) 211 906

Vodoopskrba

Kako bismo svježu, izvorsku vodu isporučili do vaših slavina, prethodno je zahvaćamo u podzemnim vodenim bazenima. Vodimo brigu kako bi voda izvorišta bila zdravstveno ispravna, a naša voda spremna za raspodjelu putem vodoopskrbnog sustava do korisnika.

Od zahvaćanja i crpljenja izvorske podzemne vode do dezinfekcije i isporuke vode, naša je usluga usklađena sa svjetskim sustavima provjere kvalitete.

Provjera kvalitete i analiza kvalitete vode se provode u svakoj fazi procesa vodoopskrbe (na izvorištima, na stanici za dezinfekciju, u vodospremama i u vodoopskrbnoj mreži).

HACCP

Jeste li znali? Jeste li znali
 
Vodoopskrba
Vodu za piće isporučujemo prema novom popisu za oko 165.000 stanovnika (prije 186.000) gradova Rijeke, Bakra, Kastva i Kraljevice te općina Čavle, Jelenje, Kostrena, Viškovo i Klana, a ujedno i za potrebe isporučitelja vodnih usluga Liburnijske vode d.o.o. - Ičići, Ponikve voda d.o.o. - Krk i KTD Vodovod Žrnovnica - Novi Vinodolski.

Time se, pogotovo u ljetnim mjesecima, vodom sa šireg riječkog područja opskrbljuje do 300.000 stanovnika i turista.
 

Na području na kojem nisu izgrađeni sustavi za javnu vodoopskrbu isporuku vode osiguravamo putem autocisterne, na vaš zahtjev.